- Loading-

Algemene Verordening Gegevensbescherming/GDPR

De nieuwe privacywetgeving

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Deze staat Europees ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). Het is essentieel dat alle organisaties zich tijdig voorbereiden op de intreding van de AVG en bijbehorende richtlijnen kunnen naleven. Zorg ervoor dat u als organisatie volledig bent ingespeeld op alle privacy vraagstukken.

2018/05/28 00:00:00

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het voorbereiden van de gehele organisatie op de komst en naleving van de AVG is een hele uitdaging. Vostradamus heeft deskundige consultants op gebied van de privacywetgeving en draagt het keurmerk van de International Association of Privacy Professionals (IAPP). Zo adviseren wij welke stappen u dient te ondernemen om optimaal in te spelen op, en aantoonbaar te kunnen voldoen aan de normen van de AVG.

Vostradamus is onderdeel van Candid Group. Candid Group is als een van de eerste netwerken officieel IAPP-gecertificeerd. Candid is gecertificeerd partner van Piwik Pro.

Hoe u zich kunt voorbereiden

Creëer bewustwording
Inventariseer en documenteer
Evalueer en optimaliseer (PIA & privacy by default en design)
Rechten van betrokkenen
Toestemming
Functionaris voor de gegevensbescherming (FG)
Meldplicht datalekken
Bewerkersovereenkomsten
Leidende toezichthouder

Meer weten over AVG?

Bent u benieuwd naar wat Vostradamus voor u kan betekenen op het gebied van AVG? Vul dan het onderstaande formulier in.